قوانین واردات گندم:برای واردات کالا نیاز است در ابتدا طبق قوانین و مقررات ایران ثبت سفارش صورت بگیرد. در مرحله بعد که فرآیند خرید از فروشنده خارجی صورت می گیرد، نیاز است برای وارد کردن کالا خریداری شده به داخل کشور تمامی بار به گمرک کشور مبدأ انتقال داده شود.
به همین دلیل توصیه می شود گمرکی را برای ترخیص کالا انتخاب کنید که نزدیک ترین فاصله را با ایران داشته باشد. با انجام این کار هزینه های مصرفی شما در امر واردات به حداقل ممکن می رسد و دیگر نیازی نیست که شما هزینه های هنگفت کرایه بار را متحمل شوید.
شرکت بازرگانی فرشيد يزدان دوست با همکاری متخصصان و کارشناسان مجرب و با تجربه در امر ترخیص کالا ، واردات کالا و صادرات کالا ، آماده ارائه خدمات و همکاری با شما در خصوص امور بازرگانی کالا هایتان میباشد.
ترخیص کالا ، واردات کالا و صادرات کالا به همراه حمل و نقل کالا ( به چهار روش حمل و نقل ریلی ، حمل و نقل دریایی ، حمل و نقل جاده ای ، حمل و نقل هوایی ) از خدمات اصلی شرکت بازرگانی فرشيد يزدان دوست میباشد.

واردات گندم بصورت قانونی
اگر قصد دارید بصورت هدفمند و قانونی به کار واردات گندم بپردازید، به شما توصیه می شود تمامی مراحل را زیر نظر گمرک به انجام برسانید. زیرا در غیر این صورت تمامی بار شما بار قاچاق تشخیص داده خواهد شد.
گفتنی است واردات گندم ، واردات جو و واردات گوشت در نوع خود بسیار سود آور قلمداد می شود.
پس از وارد شدن کالای خریداری شده به داخل گمرک کشور باید خریدارکارهای مربوط به ترخیص بار را به انجام برساند.
بدون شک اگر کار ترخیص کالا به یک شخص کار بلد و مورد اعتماد سپرده شود این فرآیند سرعت بیشتری خواهد گرفت .
شرکت بازرگانی فرشيد يزدان دوست با همکاری کارشناسان و متخصصان خود در امر واردات و ترخیص کالا ، آماده ارائه خدمات و یا مشاوره به تمام افرادی که قصد دارند کالا های مورد نیاز خود را به داخل کشور وارد کنند ، میباشد .
مدارک لازم برای ترخیص بار گندم
بعد از وارد شدن گندم خریداری شده نیاز است که خریدار با مدارک لازم جهت تشخیص هویت شخص و بار خریداری شده خود را ارئه دهد. از همین رو به منظور تشخیص نیاز است . شرکت بازرگانی فرشيد يزدان دوست خدمات حمل و نقل،بازرگانی، ترخیص کالا و… را به شما ارائه می نماید.این شرکت کالای شما را در کمترین زمان و با مناسبترین هزینه،از گمرک ترخیص می نماید.
آخرین مرحله واردات گندم
پس از ارائه مدارکی که در قسمت بالا ذکر شد نیاز است وارد کننده گندم دو فرم مجزا را تنظیم کند و ارائه دهد. فرم اول که فرمی بنام شماره ۱۱۱ میباشد که مربوط به مشخصات واردکننده و محصول خریداری شده است. فرم دوم با نام فرم ۱۲۱ است که خود به دو قسمت A,B تقسیم می شود.