یکی از مطلوب ترین راه های حمل و نقل کالا به سایر نقاط، استفاده از خطوط حمل و نقل هوایی کالا است. معمولا تجار و بازرگانان ترجیح میدهند که کالا های خود را از این راه انتقال دهند .در حمل و نقل هوایی کالاها سریعتر و با امنیت بیشتری جابه جا میگردند .
جهت حمل و نقل کالا به روش هوایی، باید قوانین و مقررات آن را به طور کامل رعایت نمود. قوانین حمل و نقل برای انواع کالاها، متفاوت است . و آشنایی با تمام این قوانین در حمل و نقل کالا امری بدیهی و اجباری است. زیرا ممکن است کالاهای شما به دلیل عدم رعایت قوانین مصادره شده یا حمل و نقل آن انجام نشود و در نتیجه در برنامه ریزی زمانی شما اختلال پیش می آید.
برخی کالاها نیز ، نیاز به شرایط نگهداری خاص دارند و باید در دماهای مختلف نگهداری شوند. این دسته کالاها نیز قوانین و ضوابط حمل و نقل به خصوص خود را دارند.
اگر قصد دارید حمل و نقل هوایی را انجام دهید پیشنهاد ما این است که با افراد کارشناس و با تجربه در این خصوص مشورت بگیرید. این مشاوره برای شما سود مند خواهد بود. و در زمان کوتاهی با قوانین حمل و نقل مربوط به بار و کالای خود آشنا میشوید و همچنین با تجارب و مراحل این نوع جابه جایی کالا آشنا خواهید شد.
بعد از آشنایی با قوانین، باید اقدام به حمل و نقل هوایی کالا و انجام مراحل اداری آن نمایید. اگر فرصت انجام مراحل اداری و قوانین را ندارید، توصیه میکنیم که با یک شرکت بازرگانی همکاری نمایید. شرکت های بازرگانی صفر تا صد حمل و نقل هوایی کالای شمارا انجام میدهند.
شماره تماس
۰۹۱۲۸۴۵۱۳۸۸
حمل و نقل بارهای مرطوب به صورت هوایی
تعریف بارهای مرطوب
به طور کلی کالاهایی که مواد مایع دارند و یا طبیعتا تولید رطوبت میکنند و در عین حال خطرناک هم نیستند بارهای مرطوب گفته میشود.
هدف از تدوین قوانین هندلینگ بارهای مرطوب، جلوگیری از بروز نشتی، یا ریزش مایعات، در داخل هواپیما است، چرا که این امر، ممکن است خطر خوردهگی، یا صدمهدیدن ساختمان و قطعات هواپیما، یا آلودهگی بارهای دیگر را، بهدنبال داشته باشد.
انواع بارهای مرطوب حمل و نقل هوایی
ـ بارهای رطوبتزا، که در ظروف ضدآب، بستهبندی نشده باشند، مثل ماهی، که در یخ معمولی، بستهبندی شده باشد، گوشت تازه، روده، پوست حیوانات، و …
ـ محمولههای مایع
ـ بارهایی که میتوانند مایع تولید نمایند، مثل حیوان زنده
شرایط خاص پرواز و حمل و نقل هوایی
فشار جوی، و دما، در طول پرواز، تغییر میکند. ظروف ضدآب، باید بتوانند، بدون صدمهدیدن، یا نشتی، این تغییرات را تحمل نماید.
بهعلاوه، هنگام اوجگیری یا فرود، هواپیما ممکن است تا حدود ۳۰ درجه، نسبت به افق، زاویه داشته باشد. باتوجه به این مساله، طراحی بستهها، باید بهگونهای باشد که، از ریختن مایعات، یا نشت آنها، درهنگام تغییر زاویه جلوگیری شود.
هنگام بارگیری بارهای مرطوب، در هواپیما، یا کانتینر ULD :
۱- کف و دیوارههای هواپیما و ظروف بارگیری را، با پلاستیک، یا برزنت، بهخوبی، بپوشانند.
۲- ظروف، باید به صورت ایستاده (در ظرف، باید بهسمت بالا باشد)، نگهداری و مهار شوند.
۳- بستههای صدمه دیده، یا بسته هایی که، احتمال صدمه دیدن آنها میرود، مثل بستههای سوراخشده و دارای تورفتهگی، بستههای با سطح بیرونی خیس، و در یا سرپوش خراب را، در یک ULD، یا هواپیما، بارگیری ننمایند.
۴-حیوان زنده، که مقدار زیادی ادرار دفع مینماید را، در ظروف ضد نشت قرار داده، و یا به میزان کافی، از مواد جذب کننده و پلاستیک، یا برزنت، استفاده شود.
۵- برای کالاهای مرطوبی که در ظروف ضد آب قرارداده نشدهاند، ظروف دومی نیز، پیش بینی شود، تا درصورت بروز نشتی، مایعات را در خود، جای دهد.
۶- سایر بارهای مرطوب، مانند گوشت تازه، روده و پوستهای مرطوب، خواه در ظروف ضدآب قرار داشته، یا نداشته باشند، نباید با کف هواپیما، تماس مستقیم داشته باشند. این کار، جهت جلوگیری از خوردهگی ساختمان هواپیما، آلودهگی هواپیما، با خون و سایر مایعات، و نیز، برای حفظ استانداردهای بهداشتی، جهت حمل موادغذایی، انجام میشود.
۷- باید توجه داشت که مقاومت برخی بستههای مرطوب، یا نمدار، بهشدت کاهش مییابد. بنابراین، باید مراقب صدمهندیدن بستهبندیهای زیرین بود.